ספר לכל - רכש מוסדות

טעם נרכש
מספר קטלוגי: 249-50903
תאריך יציאה: 7/2021
קריאה
תיאור:

אביגדור מחליט לפרוץ לעצמו דרך חדשה מעבר לים – ומוצא עולם מלא וגדוש מוסכמות חברתיות מתמיהות, קולינריה קשה לפיצוח ושלל חוויות חושיות וחברתיות זרות ומוזרות. לצד כל אלה הוא מוצא גם חבר: קאזונורי איסקי, יפני בן גילו היודע מה הנוהג וכיצד ראוי להתנהל, אבל לא תמיד שׂשׂ לפעול בהתאם.
טעם נרכש מלווה את סיפוריהם של שני גיבורים, איש-איש מנקודת מבטו, ואת סיפור חברותם המתהדקת, נפרמת ושוב מתהדקת.
"רגלו האחת של 'טעם נרכש' נטועה בתרבות המערב, רגלו האחרת מגששת אחר נקודת משען על אדמת יפן – והתנועה הדינמית בין שתי אלה היא סיפור מרתק, גדוש גילויים מסקרנים ואבחנות דקות." (ישראל אהרוני, שף)
"בהומור, בכתיבה קולחת ומתוך היכרות אינטימית ואוהבת עם יפן ותרבותה – רוני בורנשטיין פורשׂ בפנינו מכלול עלילתי עשיר וגדוש פרטים, לעתים זרים ולעתים מוכרים להפתיע." (יפה בן-ארי, שגרירת ישראל ביפן)
"כתיבה בהירה ושוטפת המובילה את הקורא אל ליבתה של המורכבת בתרבויות העולם." (אלכס גלעדי, חבר הוועד האולימפי הבינלאומי)
"יפן – מולדתו השנייה של רוני בורנשטיין – מאתגרת, מפתיעה ואנושית להפליא מבעד לעינו היודעת, מכירה, חוקרת, תועה, שואלת, אינטימית, אוהבת ומתגעגעת." (פרופ' אמריטוס יעקב רז, מרצה ללימודי מזרח אסיה, אוניברסיטת ת"א)


מחיר: 99.00 ₪

ברוך הבא!

זוהי כניסתך הראשונה לשירות.

הגדרות נגישות. להפעלה לחץ a ו-1.
נגישותבטל הגדרות נגישות. להפעלה לחץ a ו-0.

ניגודיות גבוהה ניגודיות גבוהה

צבעים עזיםצבעים עזים

גווני אפורגווני אפור

הגדלת טקסט.להפעלה לחץ a ופלוס

הקטנת טקסט.להפעלה לחץ a ומינוס

הגדלת zoom. להפעלה לחץ a ו-9

הקטנת zoom. להפעלה לחץ a ו-8

הדגשת כותרות הדגשת כותרות

פונט קריא פונט קריא

קפוץ לראש הדף

הצהרת נגישות