ספר לכל - רכש מוסדות

חמישה ימים שזעזעו את העולם
הוצאה: כתר
מספר קטלוגי: 10-540419
תאריך יציאה: 5/2014
תרגום
תיאור:


ב-28 באפריל 1945 נגרר בניטו מוסוליני ממיטת פילגשו, הוצא מביתו ונורה למוות. יומיים לאחר מכן התאבד אדולף היטלר בירייה בבונקר בברלין. שני הדיקטטורים מצאו את מותם, ובכך הקיץ הקץ על המערכה האירופית של המלחמה הקשה ביותר שידעה המאה העשרים.



חמישה ימים שזעזעו את העולם מתאר את קורות הימים הדרמטיים האלה מזווית חדשה ומסעירה, באמצעות שורת עדי ראייה מפתיעים: מי מאתנו יודע שאחותו של היטלר חיה באלמוניות, בשם גברת וולף, מכונסת בבית הארחה בעוד האורחים דנים במות אחיה? או שרומן פולנסקי בן האחת עשרה שרד כפרא המתרוצץ ברחובות קרקוב? או שאודרי הפבורן נמלטה מחטיפה לבית בושת של הוורמאכט וסבלה מתת-תזונה קשה?


גינטר גראס, ג´וזף הלר, מרלן דיטריך, הנרי קיסינג´ר - לצד הימלר וסטלין וצ´רצ´יל ורבים אחרים - הם גיבורי הספר המאלף הזה. עדויותיהם הנמסרות כאן רוקמות יחדיו תמונה מחרידה ומרתקת של השעה הקשה הזאת בהיסטוריה.

מחיר: 98.00 ₪

ברוך הבא!

זוהי כניסתך הראשונה לשירות.

הגדרות נגישות. להפעלה לחץ a ו-1.
נגישותבטל הגדרות נגישות. להפעלה לחץ a ו-0.

ניגודיות גבוהה ניגודיות גבוהה

צבעים עזיםצבעים עזים

גווני אפורגווני אפור

הגדלת טקסט.להפעלה לחץ a ופלוס

הקטנת טקסט.להפעלה לחץ a ומינוס

הגדלת zoom. להפעלה לחץ a ו-9

הקטנת zoom. להפעלה לחץ a ו-8

הדגשת כותרות הדגשת כותרות

פונט קריא פונט קריא

קפוץ לראש הדף

הצהרת נגישות